Lytter du ikke allerede til podcasts, kan jeg kun anbefale, at du gør det til en jævnlig begivenhed. Og lytter du allerede, så finder du måske ny inspiration blandt mine favoritter :)

Podcasts er en fantastisk måde at blive klogere og underholdt på tidspunkter, du alligevel ikke bruger til andet. Du kan finde alle de podcasts jeg lytter til i Apple’s “podcast” app – og uden tvivl også i Google Play Store. De erfarne podcastere har desuden deres egen kanal på en dedikeret hjemmeside.

Podcasts er en genial opfindelse

Der er rigtigt mange fordele ved podcasts. De fleste varer mellem 20 og 60 minutter, du kan have dem med på mobilen, de koster intet (udover evt. frivillige donationer) og de kan indpasses i din hverdag uden at tage tid fra andet.

Jeg lytter til podcasts:

  • Mens jeg gør mig klar om morgenen
  • Når jeg kører i bil
  • Mens jeg motionerer
  • Under rengøringen eller madlavningen

Mine 10 favoritter i vilkårlig rækkefølge

Så er det bare med at komme igang – hvis du ikke allerede er det. Det værste der kan ske er, at du bliver klogere.