Video

Titel: Avengers Endgame

Genre: Science Fiction

Årstal: 2019

Instruktør: Anthony Russo, Joe Russo

Længde: 3 timer 1 min.

Skuespillere: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo

Se den her: Biografen

MIN VURDERING

10/10

Avengers Endgame er afslutningen på en ikonisk filmserie. Der blev fældet tårer undervejs.

I Infinity Wars udslettede Thanos udslettede 50% af jordens befolkning med et enkelt knips. De tilbageværende Avengers er splittede, og kæmper hver for sig med at acceptere de barske realiteter.

De tørster efter hævn, men hævnen kan ikke bringe de døde tilbage.

Fem år senere dukker en glemt Avengers pludselig op. Måske der alligevel er en mulighed for at ændre på det, der er sket. Men er teamet ombord og klar til at kæmpe?

Det er næsten umuligt at fortælle, hvad Avengers Endgame handler om, uden at komme med spoilers. Jeg vil derfor lade mit resume stå med disse få linjer.

Derfor bør du se filmen

Hvis du er Marvel-fan, så behøver du ikke nogen som helst grund til at se Avengers Endgame. Det er en absolut must see for alle fans. Afslutningen på en ikonisk filmserie.

Jeg er meget i tvivl om filmen giver mening, hvis du ikke har set de foregående Avengers-film, eller i det hele taget suget alle de mange spin offs til dig. For i Endgame bliver alt bundet sammen. 21 film får en fantastisk finale.

Filmen er lang, men den føles ikke lang. Gennem de sidste Avengers oplever vi smerten og nogle fantastiske øjeblikke i konfrontation med fortiden. Og vi får naturligvis det ultimative slag, hvor alle heltene står sammen imod det onde imperium, der truer med at ødelægge jorden.

Se den i biografen, og glæd dig til Avengers Endgame udkommer på streaming, så du kan nyde alle de små detaljer.

Nå ja – og husk Kleenex….

Billedet er © IMDB. Ingen krænkelse af ophavsretten er tilsigtet.