Rejseinspiration2024-02-04T19:48:41+01:00

Rejseinspiration

Gennem årene har omstændighederne gjort, at jeg har rejst meget. Det har været på godt og ondt, men uden tvivl meget berigende. I 1997 boede jeg i Caracas, som også dengang var et af de farligste steder i verden. At året efter så endte med 6 måneder i Gabon i Afrika var uventet. Uanset, så vil jeg opfordre dig til at komme ud at se verden. Det er den eneste måde, vi for alvor kan værdsætte, hvor priviligerede vi er i Skandinavien.

Inspiration til rejser

I vilkårlig rækkefølge kan du nedenfor finde mine rejseberetninger fra de forgangne 20 år – med rejseinspiration og gode råd til dig, der har mod på at opleve andet end campingpladsen i Italien.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Cookie-politik (EU).
I Accept
Steder jeg har besøgt gennem årene

Min kuffert er blevet væk

4. august 2022|Tags: |

Har du nogensinde mistet din kuffert på ferie? Er din bagage blevet væk under en forretningsrejse? Det er min største frygt, når jeg rejser ud, at jeg står i en lufthavn, og må konstatere “Min kuffert er blevet væk”. Det er faktisk først, når jeg har min kuffert i god behold, at jeg kan slappe af, og ferien for alvor begynde.

Historiske Boston

4. juni 2019|Tags: |

Historiske Boston skal opleves lige der, hvor historien skete. Amerikas uafhængighedskrig fra England. De lokale taler om frihedens vugge, og jeg fik da også flere gange kuldegysninger, når jeg stod lige der, hvor historien blev skrevet. En smuk og fascinerende by.

Go to Top